dimecres, 3 de setembre del 2014

Casa rural Fontcoberta (Pla de l´Estany) - 32506

Finca dedicada a l’explotació agrícola i ramadera. Situada en el Pla de l’Estany, en el petit poble de Fontcoberta (80 habitants) i a 5km de l’Estany de Banyoles. L'habitatge, restaurat en l’any 2011, es troba a la primera planta de l’edifici. A la planta baixa, un espai per deixar els cotxes i un gran i agradable porxo amb taula i cadires, taula de tennis de taula, futbolí, billar i molt d’espai per jugar. Una mica més enllà un espai tancat i amb porxo i mobiliari de jardí i piscina (10 x 4). Barcelona a 122 km (1h 22').

Finca dedicada a la explotación agrícola y ganadera. Situada en el Pla de l'Estany, en el pequeño pueblo de Fontcoberta (30 habitantes) y a 5 km del lago de Banyoles. La vivienda, restaurada en el año 2011, se encuentra en la primera planta del edificio. En la planta baja hay un espacio para dejar los coches y un espacioso y agradable porche con: mesa, sillas, mesa de ping pong, futbolín, billar y mucho de espacio para jugar. Algo más allá un espacio ajardinado cerrado con porche y mobiliario de jardín y piscina (10 x 4)Barcelona a 122 km (1h 22').

Area dedicated to farming and ranching. Located in the Pla de l'Estany in the small town of Fontcoberta (80 people) and 5 km from Lake Banyoles. The house, restored in 2011, is located on the first floor. On the ground floor there is a space to leave cars and a spacious, nice porch with table, chairs, ping pong, billiards and a lot of room to play. Something beyond a closed garden area with porch and garden furniture and swimming pool (10 x 4).  
Barcelona a 122 km (1h 22').

Espace dédié à l'agriculture et l'élevage. Situé dans le Pla de l'Estany dans la petite ville de Fontcoberta (80 personnes) et 5 km de Lac de Banyoles. La maison, restaurée en 2011, est situé au premier étage. Au rez de chaussée il ya un espace pour laisserles voitures et d'une spacieuse, belle véranda avec table, chaises, ping-pong, billard et beaucoup d'espace pour jouer. Quelque chose au-delà d'un jardin clos avec meubles de terrasse et jardin et piscine (10 x 4)Barcelona a 122 km (1h 22').


C. Registro: PG-000738



Vista Exterior.
Exterior view.
Vue extérieure.
 

Vista Exterior.
Exterior view.
Vue extérieure.



Vista Exterior.
Exterior view.
Vue extérieure.


Piscina.
Pool.
Piscine.


Piscina.
Pool.
Piscine.


Terrassa
Terraza
Terrace
Terrasse



Sala d'estar
Sala de estar
Living room.
Salle de séjour.


Sala d'estar
Sala de estar
Living room.
Salle de séjour.


Menjador.
Comedor.
Dining Room.
Salle à Manger.  


Cuina.
Cocina.
Kitchen.
Cuisine.
Habitació.
Habitación.
Room.
Chambre.

Habitació.

Habitación.

Room.

Chambre.


Bany.
Baño.
Toilet.
Toilette.

Barbacoa.
Barbecue.


Tennis de taula.
Tenis de mesa.
Table tennis.
Tennis de table.

Billar
Cue Sports
Billard


Tennis de taula.
Tenis de mesa.
Table tennis.
Tennis de table.

 
Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.
 

Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.
 

l’Estany de Banyoles.
Lago de Banyoles.
Lake Banyoles.
Lac de Banyoles.
  


  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada