divendres, 24 de juliol de 2015

Casa rural Lladurs (Solsonès) - 13506

Casa rural aïllada situada a 1000 metres d’alçada al peu de la muntanya Port del Comte i en una finca dedicada a l’explotació agrícola, ramadera (vaques) i forestal. Envoltada de camps i boscos en una zona molt tranquil·la. La finca consta de dos allotjaments independents, la casa pairal i una petita església que dóna un encant especial a tot al conjunt. L’allotjament disposa d’una barbacoa amb taula i bancs en exclusiva i altres espais que comparteix amb l'altre allotjament: un gran prat de gespa ideal per jugar i córrer, una bassa, zona de piscina (12x5) vallada amb una part per nens i amb mobiliari de jardí. Barcelona a 127 km (1h 45').


Casa rural aislada situada a 1.000 metros de altura al pie de la montaña del Port del Comte y ubicada en una finca dedicada a la explotación agrícola, ganadera (vacas) y forestal. Rodeada de campos y bosques en una zona muy tranquila. La finca consta de dos alojamientos independientes, la casa pairal y una pequeña iglesia que da un encanto especial a todo el conjunto. El alojamiento dispone de una barbacoa cubierta con mesa y bancos en exclusiva y otros espacios que comparte con otro alojamiento: un gran prado de césped ideal para jugar y correr, zona de piscina (12x5) vallada con una parte para niños y con mobiliario de jardín. Barcelona a 127 km (1h 45').


Isolated farmhouse located 1,000 meters at the foot of Port del Comte mountain in a farm dedicated to agricultural land, livestock (cows) and forestry. Surrounded by fields and woods in a very peacefull area. The property consists of two separate accommodations, the house where the owners live and a small church. The accommodation has a covered barbecue with table and benches exclusive and other shared spaces with the other accommodation: a large grass lawn ideal to play and run, a fenced swimmingpool (12x5) with a part for the children and outdoor furniture. House has wooden beams and ceilings. Barcelona 127 km (1h 45').


Maison isolée situé à 1.000 mètres au pied de la montagne de Port del Comte, et dans un espace dédié à l'agriculture, le bétail (vaches) et de la sylviculture. Entouré de prairies et de bois dans un area calme. La propriété se compose de deux logements indépendants, la maison où vivent les propriétaires et une petite église. Le logement a un barbecue couverte avec table et bancs exclusif et autres espaces partagés avec l'autre hébergement: une grande pelouse d'herbe idéal pour jouer et courir, un étang, piscine (12x5) clôture avec une area pour enfants et meubles de jardin. Barcelona a 127 km (1h 45').C. Registre: PCC-000694Vista exterior.
Exterior view. 
Vue extérieure.Vista exterior.
Exterior view. 
Vue extérieure.
Piscina.
Pool. 
Piscine.Piscina.
Pool. 
Piscine.


Menjador i sala d'estar.
Comedor y sala de estar.
Dining room and living room.
Salle à manger et salon.Menjador i sala d'estar.
Comedor y sala de estar.
Dining room and living room.
Salle à manger et salon.
Sala d'estar.
Sala de estar.
Living room.
Salle de séjour.Sala d'estar.
Sala de estar.
Living room.
Salle de séjour.Habitació.
Habitación.
Room.
Chambre.Habitació.
Habitación.
Room.
Chambre.Bany. 
Baño. 
Toilet. 
Toilette.Vista exterior.
Exterior view. 
Vue extérieure.


Piscina.
Pool. 
Piscine.


Vista exterior.
Exterior view. 
Vue extérieure.Barbacoa.
Barbecue.Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.


Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.


Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.


Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.Entorn.
Entorno.
Surroundings.
Environnement.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada