divendres, 21 d’octubre del 2016

Suggeriments per a la tardor


La tardor. Temps de bolets, castanyes, moniatos... d'agradables passejades gaudint de la metamorfosi de colors dels boscos, de temperatures suaus pels matins i capvespres que conviden a seure al costat del foc, d'escapades per gaudir de la solitud de les platges. Però també és temps de verema i de celebrar l'arribada dels primers vins.
Catalunya ens ofereix un gran ventall de possibilitats per gaudir de tots els sentits d'aquesta estació de l'any. Els colors dels arbres, l'olor del bosc, el silenci de les platges només interromput pel so del mar, el senzill plaer de gaudir d'unes castanyes torrades i d'uns moniatos al forn i reprendre el tacte de la terra humida.
No hi ha excuses, RuralVerd us ofereix un ampli ventall de llocs on poder gaudir una fantàstica sortida.



El otoño. Tiempo de setas, castañas, boniatos… de paseos disfrutando de la metamorfosis de colores de los bosques, de temperaturas suaves por las mañanas y atardeceres que invitan a sentarse al lado del fuego.

Cataluña nos ofrece un gran abanico de posibilidades para disfrutar de todos los sentidos de esta estación del año. Los colores de los árboles, el olor del bosque, el silencio de las playas sólo interrumpido por el sonido del mar, el sencillo placer de disfrutar de unas castañas asadas i de unos moniatos al horno y retomar el tacto de la tierra húmeda.

No hay escusas, RuralVerd os ofrece un amplio abanico de lugares donde poder disfrutar una fantástica salida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada